Comuna Prajesti va avea, foarte curând, o primarie noua. Investitia, criticata adesea de adversarii politici ai fostului edil, democratul Eugen Antica, de locuitorii comunei, dar si de ziaristi, care au comparat cladirea cu Muzeul Luvru din cauza “piramidei” de sticla, a ajuns la final. Valoarea initiala a proiectului a fost de 18 miliarde de lei vechi.

“Anul acesta am mai primit 5,5 miliarde de lei vechi deoarece au mai aparut lucrari despre care nu stiam, la cupola si la pereti, unde s-au produs infiltratii”, a declarat Iulian Burca, noul primar al comunei Prajesti.

Cladirea in care va functiona primaria are o suprafata de 400 de metri patrati. “E mult prea mare pentru o comuna ca a noastra, a apreciat edilul. Vom incerca sa mutam acolo dispensarul medical, poate si postul de politie , ca sa dam utilitate tuturor spatiilor.”

PUBLICITATE

Luni, 7 decembrie, este programata receptia lucrarilor, urmând ca pâna la Revelion sa aiba loc si inaugurarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. DACA E SATUL NATAL A LU RUSU CARE PRADUIESTE TOT, ACOLO NU MAI VIN CONTROALE , CA EXISTA DOAR O ANCHETA DE CATIVA ANI BUNI , CORECT , CORESPUNZATOR PE BAROSANEALA CUM LE PLACE “BAIETILOR DESTEPI” SA SPUNA

    • si taicacatu a lucrat in primarie si a furat bani multi si sa facut proprietate pe niste terenuri parasite ilegal si asa ca nu mai zii tu cum le place baietior destepti

LĂSAȚI UN MESAJ