La sediul unui partid important, ședință cu aparatul de propagandă.

DIRECTOR CAMPANIE: -Băieți, e lată! Șefu a râgâit în timpul unui discurs și trebuie să-l scoatem din rahat că altfel îl mănâncă ăștia de viu. Veniți cu idei creative!

RESPONSABIL REȚELE SOCIALE: – În primul rând dăm de știre că totul nu e decât un zvon răutăcios, o propagandă, eventual, rusească, pentru a-l demoniza pe Șefu’!

RESPONSABIL SITEURI ȘI BLOGURI: – Până vin ăia cu dovezile, pregătim 2-3 site-uri care să demonstreze că nu e nici o problema, toată lumea râgâie, e omenește, chiar absolut firesc…

RESPONSABIL REȚELE SOCIALE: – Pe la 10 seara dăm drumul la conținut sponsorizat cu vreo 3-4 postări targhetate pentru share. Insistăm pe ideea că o mai fi râgâind unii, dar șeful râgâie cel mai bine, e peste concurență și-i bate la scor pe ceilalți lideri politici. Dăm ordin la toate organizațiile județene să distribuie pe conturile lor.

RESPONSABIL SITEURI ȘI BLOGURI: – Dimineață ieșim cu 4 site-uri de știri și 10 bloguri să întărim ideea: Râgâiturile șefului sunt cele mai aromate și, spun unii, au chiar proprietăți curative.

RESPONSABIL REȚELE SOCIALE: – Mâine pe la prânz dăm drumul la o nouă serie de postări, de dată asta targhetate pe urbanul mic și distribuite de organizațiile locale. Ne concentrăm pe ideea că ceilalți lideri nu sunt în stare să dea o râgâială ca lumea, în vreme ce al nostru…

DIRECTOR CAMPANIE: -Bun așa facem, dar mâine seară ștergem toate postările astea și lansăm o campanie cum că râgâitura a fost doar propagandă rusească, conducerea partidului nu comentează nimic, nici măcar discuțiile de pe rețelele sociale, noi nu le cunoaștem, le dezavuăm și condamnăm campaniile de fake news duse de competitorii noștri care au mers până într-acolo încât ne-au accesat ilegal conturile de facebook motiv pentru care vom face plângere penală. Suntem cei mai buni, de aceea competitorii noștri apelează la acest gen de atacuri murdare care servesc intereselor Moscovei.


PUBLICITATE