Conducerea Partidului Poporului-Dan Diaconescu a venit in Bacau la sfârsitul saptamânii trecute pentru a evalua starea organizatiei inaintea declansarii bataliei pentru Parlamentul European. Presedintele PP-DD, Simona Man, secretarul general Liviu Neagu, dar si cunoscutii Florin Condurateanu, Liliana Minca sau Sorin Ovidiu Balan au purtat discutii cu alesii partidului din judet, fie ei parlamentari, consilieri judeteni ori locali.

Deputatul Ion Melinte, care a gazduit conferinta de presa in noul sau cabinet parlamentar, a dat asigurari ca toti cei trei alesi ai PP-DD din judetul Bacau in Parlament nu vor parasi partidul. “Eu, la fel ca domnul senator Bujor si domnul deputat Smarandache, suntem printre cei mai activi parlamentari ai României si ne vom face in continuare datoria. Avem rezultate si mai trebuie doar sa le spunem oamenilor care ne-au votat ca ne luptam pentru ei. Sunt convins ca, in judetul Bacau, PP-DD va avea aceleasi rezultate foarte bune, la fel ca anul trecut”, a spus deputatul Melinte.

Parerea a fost confirmata de presedintele Simona Man, care a plasat organizatia bacauana in primele cinci la nivel national, ceea ce ar da sansele ocuparii unei pozitii bune pe lista alegerilor europarlamentare de anul viitor. Principala platforma publica a PP-DD, postul de televiziune OTV, va incepe sa emita din nou la inceputul toamnei, ceea ce, in opinia liderilor, va spori vizibilitatea si, implicit, procentele in viitoarele alegeri.PUBLICITATE