Pe 29 și 30 septembrie, Băile Herculane a fost gazda Campionatului Național de powerlifting. SCM Bacău a participat cu nouă sportivi, obținând nu mai puțin de 40 de medalii. Competiția a adunat 168 de participanți la categoriile la care au concurat sportivii băcăuani.

Iată rezultatele înregistrate de sportivii SCM Bacău antrenați de Daniel Zodian:

Andreea Furdu- patru medalii de aur (împins din culcat, genuflexiuni, îndreptări și total) la juniori 2, o medalie de bronz la împins din culcat seniori și o medalie de aur la paralimpic, sportiva suferind de nanism hipofizar.

Laura Dragomir- patru medalii de aur (împins din culcat, genuflexiuni, îndreptări și total) la juniori 2.

Denisa Dragomir- patru medalii de argint (împins din culcat, genuflexiuni, îndreptări și total) și o medalie de bronz la seniori la îndreptări.

Cosmin Marinescu – patru medalii de aur (împins din culcat, genuflexiuni, îndreptări și total) la juniori 2.

Ionela Ivan- patru medalii de aur (împins din culcat, genuflexiuni, îndreptări și total) la juniori 2, o medalie de argint la îndreptări și o medalie de bronz la împins din culcat seniori.

Robert Cojocaru- două medalii de argint (împins din culcat și total) și două medalii de bronz la genuflexiuni și îndreptări, juniori 2.

Daniela Varga- patru medalii de argint la juniori 1 și o medalie de bronz la îndreptări la seniori.

Mărioara Adochiței- patru medalii de argint la juniori 1, o medalie de argint la îndreptări și o medalie de bronz la împins din culcat, seniori.

Nicoleta Oprea nu a punctat, suferind o întindere musculară de biceps femural la încălzire.

Antrenorul Daniel Zodian a declarat: „Suntem mândri de sportivii noștri, în primul rând pentru că au ajuns aici. Pandemia a fost o perioadă descurajatoare, însă ei au dat dovadăcă sunt puternici, hotărâți, că nu se lasă doborâți de greutăți. Fetele au avut și trei recorduri personale: Ionela Ivan- 122, 5 kg ridicate la 69 kg, Mărioara Adochiței- 77,5 kg ridicate la 47 kg și Laura Dragomir -80 kg ridicate la 52 kg, toate fiind junioare 2”.

 PUBLICITATE