Campionatul National de powerlifting pentru Seniori, Tineret si Juniori de la Sibiu a confirmat valoarea scolii bacauane, reprezentata de SCM si CS Bronx.

Cele doua grupari au câstigat, laolalta, 44 de medalii, partea leului revenind sportivelor legitimate la SCM Bacau! Astfel, Ionica Serban (47 kg) a cucerit aurul la indreptari si argintul la impins si genuflexiuni si, cu un total de 160 kg si-a adjudecat titlul de vice-campioana nationala la Tineret si Juniori.

Maria Bândac (52 kg) a obtinut aurul la impins si indreptari, argint la genuflexiuni, totalizând 290 kg si cucerind titlul national la Tineret si Juniori, plus un loc secund in ierarhia generala a Senioarelor.

PUBLICITATE

Anamaria Bugulet (57 kg) a luat argintul la toate probele, clasându-se pe locul 2 la 150 kg. In ceea ce o priveste pe reprezentanta CS Bronx, Anca Conache (63 kg), aceasta a cucerit aurul la toate probele de la Tineret si Juniori, clasându-se pe 3 la Senioare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ