Ghiseul clasic ramâne, inca, preferat de cei mai multi clienti / Foto: Ovidiu Pauliuc

Posta Româna a modificat radical aspectul paginii sale de internet, de la adresa www.postaromana.ro, care a devenit astfel mult mai prietenoasa pentru clienti si permite accesul la toate serviciile.

„Pagina a devenit o interfata mult mai eficienta in relatiile dintre institutia noastra si client, unde sunt prezentate toate serviciile intr-o maniera facila. Am renuntat astfel la prezentarea institutiei si alte amanunte care nu prea interesau clientul. Una dintre noutatile site-ului este posibilitatea de a completa direct pe calculator, de acasa sau de oriunde, formularele de expeditie prin intermediul nostru, care sunt listate direct la oficiul postal”, a spus Liviu Ciumeti, directorul Oficiului Judetean de Posta Bacau.

Practic, din fata calculatorului, se pot expedia bani, se pot expedia colete si, in general, se pot accesa toate serviciile Postei Române.

PUBLICITATE

Innoirea paginii de internet face parte din strategia Postei de imbunatatire a serviciilor, pentru a face fata concurentei tot mai intense de piata de profil. Tot la capitolul imbunatatiri, de curând s-a lansat serviciul Post Colect, in parteneriat cu Emag, prin care trimiterile si receptiile se pot face la adresa si la ora la care doreste clientul. Iar serviciul Prioripost, prin care se pot face expeditii si receptii in 24 de ore, face fata oricarei concurente, si chiar la un pret foarte mic fata de toate firmele de curierat care mai exista pe piata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ