Astăzi, 20.05.2016, asistentul social de la Primăria Letea Veche a sesizat Protectia Copilului despre faptul că o fată de 12 ani ar fi fost abuzată sexual de propriul tată.

Presupusul abuz s-ar fi produs de ieri seară, iar minora a povestit unei vecine care a și alertat autoritățile locale.

Specialiștii DGASPC Bacău s-au deplasat la fața locului împreună cu un psiholog.

După evaluarea inițială, s-a decis împreună cu autoritățile locale preluarea tuturor celor patru copii cu vârstele între 2 și 12 ani, în regim de urgență în sistemul de protecție, până la finalizarea cercetărilor.

La această oră se investighează cazul de către organele în drept (poliție, Serviciul de Medicină Legală, Spitalul Județean de Urgență Bacău) cu care specialiștii DGASPC Bacău colaborează.

În momentul în care vom avea date concludente despre această situație vom comunica și celelalte informații care pot fi făcute publice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ