La data de 29 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale au acționat în județul Bacău, pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

În cadrul acțiunii polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani, din Dărmănești, urmărit național, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Moineşti.

Bărbatul a fost condamnat la 1 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE

De asemenea, în comuna Sascut, polițiștii au depistat doi bărbați de 23 și 27 de ani, ambii din comuna Răcăciuni, care posedau mandate de execuate a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Bacău.

Cei doi au de executat pedepse de un an și trei luni închisoare fiecare pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și au fost încarcerați la Penitenciarul Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ