Portret în pix albastru

0

Ionuț Pașcu, originar din localitatea băcăuană Brusturoasa, deseneaza, la 16 ani, portrete realiste in pix sau creion, fara sa aibă o pregătire în acest sens.

El își filmeaza procesul creativ și postează filmele pe YouTube sau facebook.

“Pasiunea pentru pictură s-a descoperit nu mult după venirea mea pe lume, deoarece de mic am fost atras de pensulă și de vraja culorilor. Eu cred că această dragoste față de universul picturii este ceva ereditar, deoarece tatăl meu este pictor și de mic îl însoțesc în această lume minunată și magică a picturii” – spune el.

“Modelele mele în viață sunt clasicii picturii universale, începând cu renașterea și terminând cu pictura impresionistă care mă frapează prin pensulație și bogăția de culori: „Când desenez și stau în fața șevaletului înconjurat de paleta de culori, pânza albă, cartonul și creioanele, atunci mă simt ca în fața unei provocări, unde eu trebuie să îmi așez visurile și gândurile unui artist în devenire.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ