Are nume si zâmbet de actor. Scena, insa, nu-l atrage. Si nici marele ecran. Cu micul ecran este, in schimb, o alta poveste. Ca mâine il vom vedea la televizor jucând pentru Sport Club Bacau. Sau poate chiar pentru echipa nationala: “Mingea este acum la Robert Nutu, un demn urmas al lui Vlad Chiriches sub tricolor”.

La zece ani, câti numara Robert, viitorul este, clar, de partea sa: “Stiu ca mai am multe de invatat, dar sunt convins ca daca voi munci si voi fi serios voi reusi sa ajung cât mai sus”. Robert a inceput fotbalul la vârsta primului ghiozdan, la Sportingul regretatului Florin Ganea.

Din 2013 a trecut la FC Bacau, unde a lucrat mai intâi cu Vasile Jercalau, iar acum este pregatit de antrenorul Serban Neamtu. “Robert este un jucator foarte inteligent, care poate evolua atât ca fundas central, cât si ca mijlocas. Loveste bine cu ambele picioare, are un simt de anticipatie deosebit si il ajuta si fizicul. Trebuie doar sa aiba ceva mai mult curaj”, il descrie Vasile Jercalau.

Desi calitatile ii permit sa evolueze si in linia mediana, Robert Nutu pare sa-si fi gasit locul pe linia de fund a terenului: “Imi place mai mult sa joc ca fundas. Asa sunt ceva mai aproape de…idolul meu, Chiriches. Dar, asemeni lui, imi place sa urc si in atac. Si, mai ales, sa dau goluri”. Robert are, deci, ideile clare.

Poate si pentru faptul ca la scoala (este elev la Scoala “Alexandru Ioan Cuza”, la clasa a III-a D, unde o are ca invatatoare pe Laura Romanschi) este pasionat de matematica. Si daca tot suntem la ora de mate, sa spunem ca un nume de actor plus un zâmbet de cinema ne dau…un viitor fotbalist de echipa nationala!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ