Maria Sava este o fata de 10. De ieri si, in special, de azi. Multipla laureata la competitiile de karate, sport pe care a inceput sa-l practice in 2013, Maria Sava implineste astazi, 2 aprilie, vârsta de zece ani. O vârsta rotunda, ca si bilantul sau sportiv:

“Cea mai mare satisfactie o reprezinta medalia de bronz cucerita luna trecuta, la Campionatul National de la Bucuresti, in proba de kata. La editia viitoare, vreau sa schimb bronzul cu o medalie mai stralucitoare. Ca sa nu mai vorbesc ca imi doresc un loc pe podium si la kumite”. Pâna sa ajunga la karate, unde a fost dusa de tatal sau, Maria a incercat mai multe sporturi: “Niciunul nu m-a fascinat, insa, precum karateul. A fost dragoste la prima vedere”.

Eleva in clasa a III-a B la Scoala Gimnaziala “Constantin Platon”, Maria Sava este pasionata nu doar de karate, ci si de matematica: “E materia mea favorita. Imi place sa rezolv probleme”. Si nu obisnuieste, sub nicio forma, sa faca probleme celor din jur, am adauga noi. Cu atât mai putin antrenorului sau de la SCM Bacau, Doru Botez, care o considera o sportiva de perspectiva: “Maria Sava este foarte ambitioasa si receptiva”. Pe scurt, o fata de 10, careia ii dorim “La multi ani”, sanatate si cât mai multe reusite scolare si sportive!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Sa-ti traiasca Banele si sa dea D-zeu sa nu fie asa de laudaros ca taica-su> Nu de alta, dar in sport ca si in viata si in special in karate modestia e de baza. E loc pentru toata lumea

LĂSAȚI UN MESAJ