In ziua de 17.04 a.c., în jurul orei 19.00, plt.maj. Botezatu Romică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în timp ce se afla în afara orelor de program, a găsit intr-o statie de autobuz din municipiul Bacău un portofel pierdut.

Subofiţerul a solicitat echipa de interventie, care in urma verificarilor efectuate au identificat pe cel care a pierdut portofelul din neatentie, P.C.G. de 17 ani, domiciliat in Bacau.

Astazi, 18.04 a.c., tanarul si-a recuperat portofelul pierdut in care avea suma de 304 lei, niste documente de plata si un card de fidelitate la o farmacie, cu ajutorul caruia a fost identificat proprietarul, acesta multumindu-i jandarmului pentru modul exemplar în care a procedat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ