Constantin Manole si Mihai Bibirus

O femeie careia i-a fost furat portofelul, a avut norocul de a-l recupera de la un tânar de buna credinta.

Constantin Manole, un baiat care ajuta la intretinerea mormintelor din Cimitirul Central, a gasit portofelul aruncat printre cavouri si pentru ca in interior mai era doar o carte de identitate, s-a dus la adresa celei din buletin ca sa-i inapoieze documentul.

Intâmplarea face ca tânarul in cauza, o data ajuns pe Aleea Ghioceilor, sa-l intâlneasca chiar pe presedintele Asociatiei de proprietari nr. 29. Mihai Bibirus l-a indrumat pe Constantin Manole la adresa indicata in buletin si astfel, posesoarea cartii de identitate si-a recuperat documentul.

PUBLICITATE

Lipsa banilor si locul in care a fost gasit portofelul indica faptul ca femeia a fost cel mai probabil victima hotilor de buzunare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ