Jandarmii din cadrul unei patrule de ordine şi siguranţă aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au identificat un portofel pierdut şi l-au restituit proprietarului.

În ziua de 11.03.2016, jandarmii din cadrul unei patrule de ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au găsit un portofel în apropierea unui bloc de pe strada Bicaz din municipiul Bacău.

Jandarmii au verificat conţinutul portofelului şi au găsit în interiorul acestuia suma de 190 lei, carduri bancare şi acte de identitate.

PUBLICITATE

Jandarmii au identificat proprietara portofelului constatând că este vorba despre Lucica P. de 58 ani din municipiul Bacău.

În urma verificărilor întreprinse persoana în cauză a fost invitată la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău unde i s-au restituit toate bunurile pierdute, aceasta mulţumind jandarmilor pentru vigilenţa şi modul în care au acţionat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ