“Ziua portilor deschise” organizata de conducerea Scolii Gimnaziale “Domnita Maria” coincide anul acesta cu perioada de inscriere in clasa pregatitoare 2016-2017. Pâna pe 18 martie, parintii care doresc sa-si dea copiii la aceasta unitate de invatamânt, trebuie sa completeze la secretariatul Scolii “Domnita Maria” Bacau, cererile tip de inscriere. In etapa a II-a a calendarului (30 martie – 8 aprilie), parintii copiilor care nu au fost prinsi in etapa anterioara, pot face acelasi lucru. La momentul inscrierii, ei au nevoie de actul de identitate (originalAcopie), certificatul de nastere al copilului (originalAcopie) si documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica corespunzatoare (acolo unde este cazul). Pot fi inscrisi in clasa pregatitoare copiii care implinesc vârsta de 6 ani pâna la data de 31 august 2016, dar si copiii care implinesc vârsta de 6 ani in perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2016, daca dezvoltarea psihosomatica este corespunzatoare.

Intâlnirea cu parintii

Sala de festivitati a Scolii Gimnaziale “Domnita Maria” a gazduit intâlnirea dintre cadrele dicatice si o parte dintre parintii ai caror copii frecventeaza gradinita. Pentru anul scolar 2016 – 2017, scoala dispune de 50 de locuri, in doua clase pregatitoare. Dascalii care vor pune bazele invatarii la cele doua clase sunt prof.inv.primar Angela Danu si prof.inv.primar Constantin Puslenghea.

PUBLICITATE

Citat: “Scoala noastra urmareste sa raspunda intereselor sociale si comunitare, sa asigure pentru fiecare elev conditii optime pentru dezvoltarea fizica si intelectuala, potrivit finalitatilor invatamântului românesc. Vrem sa-i tinem pe copii si pe parinti cât mai aproape de noi, pentru ca, reusita elevilor depinde in mare parte de parteneriatul parinte-elev-scoala. Suntem o scoala cu rezultate frumoase la invatatura, iar acest lucru se datoreaza in mare parte si colectivului didactic”, declara prof. Roxana Sotu, directorul Scolii Gimnaziale “Domnita Maria”

Scoala are parteneriate cu Fundatia de Sprijin Comunitar prin Centrul de zi “Mozaic” si “Clubul cu lipici”, si cu Fundatia “Episcop Melchisedec” prin Centrul de zi “Sfântul Ioan Botezatorul”, unde, elevii primesc sprijin in efectuarea temelor, participa la activitati recreative si organizeaza cluburi tematice.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ