prof. Gabriel Andrei, directorul colegiului, si Raluca Mocanu

– elevii de gimnaziu au fost interesati de oferta educationala de la Colegiul National „Gheorghe Vranceanu” pentru anul scolar 2015-2016

In speranta ca elevii claselor a VIII-a vor alege locul cel mai potrivit pentru o dezvoltare personala valoroasa, CN „Gheorghe Vranceanu ” Bacau a organizat marti, 7 aprilie, de la ora 10.30, „Ziua portilor deschise”, tocmai pentru a veni in sprijinul celor preocupati de alegerea liceului pe care il vor urma.

Comitetul de organizare format din prof. Gabriel Andrei, directorul colegiului, si prof. Luminita Costras, consilier educativ, impreuna cu prof. coordonator al programului „Eco Scoala”, Doina Leonte, alaturi de elevele Maria Marchis si Raluca Mocanu, s-au asigurat ca viitorii boboci vor avea parte de o zi „altfel”, simtind cum e sa fii „vrancean”.

PUBLICITATE

„Pentru prima data in «Vranceanu» am lasat ideea ca «Portile deschise» sa fie organizate aproape in totalitate de elevi. Cred ca toate lucrurile sunt la superlativ, motiv pentru care multumesc tuturor elevilor care s-au implicat in organizare”, a declarat prof. Gabriel Andrei, director.

„Am pregatit câteva momente artistice, aici in sala de sport a liceului. Avem majorete, care sunt esentiale in liceul nostru, dans, muzica, avem si un târg de produse hand-made, facute de elevii nostri. Aceste produse vor fi vândute cu scopul de a obtine fonduri pentru amenajarea curtii liceului, deoarece noi tocmai am intrat in programul international «Eco Scoala» iar «curtea liceului» este tema noastra de anul acesta”, a spus Raluca Mocanu, eleva clasa a XI-a D, vicepresedinte al Consiliului Scolar Vranceanu.

Elevii de gimnaziu, impreuna cu dirigintii lor, au fost asteptati pentru a li se prezenta oferta educationala pentru anul scolar urmator. Acestia au vizionat un film de prezentare a colegiului si a cadrelor didactice si au vizitat intregul campus al colegiului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ