– zilele acestea se va emite ordinul de evacuare a Casei Liberalilor, câstigata in instanta de rudele Georgetei Jurjea Cancicov, sotia fostului primar al Bacaului, Mircea Cancicov

Liberalii bacauani inregistreaza, zilele acestea, doua pierderi care iau chipul unei vesti bune si a uneia.

Daca vestea cea buna este ca Gabriel Berca a primit interdictie de a reveni in cadrul partidului chiar de la vârful partidului, ceea ce i-a facut sa rasufle usurati pe cei din organizatia locala, vestea proasta este intr-adevar de calibru.

PUBLICITATE

Mai exact, chiar zilele acestea se asteapta de la instanta de judecata ordinul de evacuare a Casei Liberalilor, mai bine cunoscuta sub numele de Casa Georgeta si Mircea Cancicov, de pe strada Vasile Alecsandri.

Imobilul a fost câstigat in instanta de urmasii rudelor familiei Cancicov, pe linia sotiei Georgeta Jurjea Cancicov, care au revendicat cladirea si s-au judecat mai bine de trei ani pentru a intra in posesia lui.

Pâna sa se ajunga la decizia finala a judecatorului, si instantele inferioare au dat câstig de cauza mostenitorilor, astfel ca deznodamântul devenise previzibil. De altfel, liberalii au gândit de mai multe luni mutarea din casa.

„Acum, organizatiile muncipala si judeteana ale PNL vor functiona in fostul sediu PDL. Este un spatiu suficient in acest moment”, a spus Tudorita Lungu, co-presedinte al organizatiei judetene a PNL. Sediul se afla tot pe strada Vasile Alecsandri, in vecinatatea Colegiului „Anghel Saligny”.

Imobilul revendicat si câstigat in instanta are valoare de patrimoniu, si se pare ca mostenitorii ar dori sa il vânda. O prima optiune de cumparare a avut-o tot PNL, dar oferta a fost declinata din cauza pretului mare, de ordinul sutelor de mii de euro.

De asemenea, o alta optiune ar avea-o omul de afaceri Dan Aizic, proprietarul Hotelului „Dumbrava”, aflat in imediata vecinatate. Dupa emiterea ordinului de evacuare ar urma sa inceapa si eventualele negocieri.

Berca, gonit si de „buldogul” Blaga

Revenind la situatia lui Gabriel Berca, cel care a plecat din PMP si ar fi vrut sa se intoarca intr-o functie de conducere in PNL, el a fost refuzat categoric de organizatia locala.

„Am fost mandatata de organizatia judeteana PNL sa discut problema cu Vasile Blaga, co-presedintele PNL. Luni am avut o discutie cu dumnealui, mi-a cerut parerea privind oportunitatea intoarcerii lui Berca in partid si i-am spus clar ca nu este dorit. Ne respectam astfel promisiunea facuta in noiembrie, de a nu primi traseisti in partid, iar domnul Berca exceleaza la acest capitol”, a spus co-presedinta PNL Bacau, Tudorita Lungu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. tudorita lungu,la valoarea ei politician nu a inteles un lucru si este foarte grav.ea trebuie sa faca opozitie PSD-ului si nu celor ce doresc sa vina in partid.a mai alungat si alte persoane care au vrut sa vina in partid.a preluat organizatia cu 18 primari si astazi nu mai are nici unul..ii este foarte frica sa nu ii fie pus in pericol scaunul.in scurt timp totul se va transa ,tudorita lungu va disparea la fel si slugoiul lui stavarache ionel palar , iar pnl va face opozitie puternica psd-ului si va cistiga alegerile locale.partidul se va intari si prin disparitia altor lingai si fripruristi gen draganuta,iordache,bondor, claudiu nastase, …

  2. De unde stii , Mariane ? Sa speram ca cei enumerati de tine vor disparea daca tin o iota la acest partid ! Le ajunge !!!

    Cea mai grea piatra de gatul PNL acum este Stavarache ! Si nu inteleg de ce nu-si da demisia ??? Cu cat intarzie acest corupt , cu atat PNL nu mai are nicio sansa la viitoarele alegeri ! Oare niciun “strateg” de-acolo nu pricepe ?

LĂSAȚI UN MESAJ