Bacauanii care obisnuiesc sa utilizeze platforma online a copaniei E.ON nu vor mai putea sa-si consulte facturile in aceasta maniera timp de câteva zile.

Asta pentru ca pagina de internet a companiei este blocata, in perioada weekendului, pâna pe 17 august, intrucât in aceste zile se efectueaza operatiuni de mentenanta a sistemului informatic.

Prin urmare, nu vor putea fi consultate facturile emise la consumul de energie sau de gaze ori efectua plata acestora, nici transmite indicii contorului (in cazul celor care au optat pentru autocitirea consumului de gaze naturale), portalul E.ON Myline fiind indisponibil.

PUBLICITATE

„Comunicarea indecşilor autocitiţi poate fi efectuată doar telefonic, prin apelarea Centrului de Servicii Clienţi E.ON la numerele de telefon 0801 000 366 sau 0265 200 366”, au precizat reprezentantii companiei E-ON.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ