Răzvan Bibire

Câtă vreme a fost boicotat de frică să nu cumva să fie adoptată modificarea Constituției, Referendumul nu ar trebui să însemne nimic.

Pentru că, așa cum am mai spus, referendumul a încetat să mai fie despre căsătorie în momentul în care s-au amestecat “haștagienii” și au început manipulările. S-a văzut clar că n-a fost vorba nici de Dragnea, nici de legile justiției, nici de întrebări – capcană sau turism electoral, cum ne amenințau tot felul de binevoitori pe rețelele sociale.

Dar, pentru că, până la urmă, inițiativa de modificare a Constituției a fost respinsă (chiar dacă prin mijloace imorale), logic este să presupunem că dorința poporului este să fie permise căsătoriile între persoane de același sex. De aceea nu văd de ce Guvernul nu ar modifica, din această săptămâna chiar, Codul Civil prin ordonanță de urgență astfel încât să nu mai interzică posibilitatea căsătoriei între persoane de același sex.

Păi dacă asta a demonstrat că dorește poporul, de ce să ne mai cramponăm de niște principii? Hai cu adoptarea Ordonanței, că vrem să vedem cât mai repede cuplurile de bărboși jurându-și credință în față ofițerului Stării civile.

Și asta să fie doar începutul, căci, nu-i așa?, poporul a demonstrat că este cât se poate de tolerant și deschis ideilor noi. Dacă tot a semnat Guvernul Convenția de la Istanbul, de ce să nu introducem începând cu școala primară, ideologia de gen, să le explicăm micuților de la clasa zero că genurile sunt niște concepte sociale, niște invenții și că fetițele pot fi băieți dacă vor și viceversa.

Să-i lăsăm să aleagă ce sex vor să aibă și, mai ales, să le interzicem părinților să intervină. Pentru că nu părinții trebuie să-și educe copiii în problemele ce țin de gen, ci niște travestiți care să le spună elevilor, la școală, povești despre cum Ileana Cosânzeana a trăit fericită până la moarte cu Zâna Zorilor iar Făt-Frumos se pupa cu Zmeul Zmeilor în timp ce se jucau cu buzduganul.

Și, neapărat, ne trebuie legi care să protejeze identitatea de gen și să interzică discriminarea bărbaților care se cred fetițe și care vor să meargă la toaleta doamnelor să-și pudreze năsucul. Legi care să nu permită discriminarea la locul de muncă, pe stradă, in instituțiile publice.

Pentru că asta a decis poporul român că dorește. Și nu putem să ne punem stavilă dorinței populare.

Așa că, domnu’ PSD, mister patriarh, ia, puțină atenție și vedeți ce faceți să îndepliniți dorința poporului!