Misiune de asanare

Marți, 10 iunie 2014, la ora 11.15, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a intervenit în comuna Iteşti, sat Ciumaşi, pentru o acţiune de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată. La locul intervenţiei a fost descoperită o grenadă de mână defensivă.
La ora 12.10, muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.

Misiune de căutare a unei persoane înecate

Marți, 10 iunie a.c., la ora 16.10, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în comuna Cleja, sat Valea Mică, pentru căutarea unei persoane înecate în râul Siret, numitul S. R. I., în vârstă de 15 ani.
În urma căutărilor, persoana înecată nu a fost găsită. Căutările au fost reluate în cursul zilei de astăzi.

PUBLICITATE

Degajare arbore căzut

Marți, 10 iunie 2014, la ora 16.59, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, Aleea Constructorului, pentru degajarea unui arbore căzut pe fire electrice. Copacul a fost degajat cu ajutorul motofierăstraielor din dotare.

Intervenții cauzate de ploile abundente

Marți, 10 iunie a.c., la ora 18.19, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, Calea Adjudului, pentru evacuarea apei adunată în urma ploilor abundente din curtea numitei R. L., în vârstă de 39 de ani.
La ora 19.03, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, pe DN11A, pentru degajarea unui autoturism, condus de numitul R. C. Autoturismul a rămas blocat pe partea carosabilă, din cauza apei care avea aproximativ 40 cm.
Autovehiculul a fost degajat în cooperare cu un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti. La ora 21.10, în urma scurgerii apei de pe carosabil, pe DN11A, traficul a fost reluat.
La ora 19.15, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, strada Alexandru cel Bun, pentru evacuarea apei adunată în urma ploilor abundente din curtea şi beciul numitului M. D., în vârstă de 49 de ani.
La ora 20.06, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, strada Alexandru cel Bun, pentru evacuarea apei adunată în urma ploilor abundente din curtea şi beciul numitului L. R., în vârstă de 58 de ani.
La ora 20.12, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, Bulevardul Mărăşeşti, pentru decolmatarea canalizărilor şi rigolelor stradale, înfundate în urma ploilor abundente căzute.

Degajare persoană

Marți, 10 iunie 2014, la ora 18.50, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Orbeni pentru degajarea trupului neînsuflețit al unei persoane necunoscute de sub un pod.
Acesta a fost degajat cu ajutorul căngilor din dotare şi predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Medicină Legală Bacău.

Incendiu plante furajere

Miercuri, 10 iunie a.c., la ora 05.22, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti s-a deplasat în oraşul Comăneşti, strada Liceului, pentru deblocarea uşii de acces în locuinţa numitului B. C., în vârstă de 52 de ani.
Accesul în locuinţa s-a efectuat prin forţarea uşii de acces.

Activitatea echipajelor SMURD

În perioada 10.06.2014, ora 07.00 – 11.06.2014, ora 07.00, echipajele S.M.U.R.D. din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău au avut 12 intervenţii de acordare a primului ajutor calificat şi de transport al pacienţilor la unităţile de primiri urgenţe din judeţ, astfel: S.M.U.R.D. Bacău – 5 intervenții în municipiul Bacău și câte o intervenție în comunele Horgeşti, Valea Seacă, Mărgineni și Răcăciuni; S.M.U.R.D. Onești – o intervenție orașul Tg. Ocna și o intervenție în comunele Helegiu și Bîrsăneşti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ