Incendiu în comuna Sănduleni

Duminică, 03 aprilie 2016, la ora 07:18, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Onești a intervenit în localitatea Sănduleni în urma producerii unui incendiu la o casă de locuit. Imobilul aparţine unei femei, în vârstă de 55 de ani. Construcţia avea pereţii din paiantă, acoperiş astereală din lemn şi învelitoare din tablă.
Incendiul a fost lichidat la ora 08:00, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Sănduleni.
În urma incendiului ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii închise, au ars mobilier din dormitor şi doi pereţi ai casei pe o suprafaţă de aproximativ 4 mp.

Incendiu deșeuri din lemn

PUBLICITATE

Duminică, 03 aprilie a.c., la ora 09:52, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitat să intervină municipiul Bacău, Parcul Gherăieşti, în urma producerii unui incendiu la deşeuri din lemn amplasate în vecinătatea parcului Gherăieşti. În sprijinul pompierilor militari Primăria Bacău a intervenit cu o autocisternă şi un utilaj buldoexcavator.
Incendiul a fost lichidat la ora 13:16. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars deşeuri din lemn amplasate pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp.

Incendii de vegetație uscată

Duminică, 03 aprilie 2016, la ora 13:07, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Chimiei, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată şi stuf izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Bacău. Incendiul a fost lichidat la ora 15:45. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars circa 3 hectare vegetație uscată și stuf.

La ora 14:05, Garda de Intervenţie Podu Turcului a intervenit în comuna Podu Turcului, sat Căbeşti, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Podu Turcului. Incendiul a fost lichidat la ora 14:45. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars aproximativ 1 hectar vegetație uscată.

La 14:21, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Milcov, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată şi stuf izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Bacău. Incendiul a fost lichidat la ora 15:20. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars circa 400 mp vegetație uscată şi stuf.

La ora 15:11, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în localitatea Hemeiuş, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată şi stuf izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Hemeiuş. Incendiul a fost lichidat la ora 16:00. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars aproximativ 40 mp vegetație uscată şi stuf.

La ora 15:43, garda de intervenţie Podu Turcului a intervenit în comuna Podu Turcului, sat Căbeşti, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Podu Turcului. Incendiul a fost lichidat la ora 16:30. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars circa 400 mp vegetație uscată.

La ora 16:32, garda de intervenţie Podu Turcului a intervenit în comuna Podu Turcului, sat Căbeşti, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Podu Turcului. Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Podu Turculuila ora 17:30. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars aproximativ 2 hectare vegetație uscată.

La ora 18:54, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Helegiu, sat Deleni, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată şi mărăciniş izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Helegiu. Incendiul a fost lichidat la ora 21:16. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars circa 10 hectare vegetație uscată şi mărăciniş.

La ora 18:54, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Cleja, sat Cleja, pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Cleja. Incendiul a fost lichidat la ora 23:40. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă focul deschis în spații deschise, au ars aproximativ 5 hectare vegetație uscată.

Incendiu în municipiul Bacău

Duminică, 03 aprilie a.c., la ora 14:07, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, a intervenit în municipiul Bacău strada Letea, în urma producerii unui incendiu într-un apartament aflat în proprietatea unei femei, în vârstă de 87 de ani. Bătrâna a fost salvată de către pompierii militari băcăuani din interiorul locuinței şi predată unui echipaj SMURD.
Incendiul a fost lichidat la ora 14:24.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un mijloc de gătit lăsat nesupravegheat, au ars tâmplărie, mobilier şi bunuri din bucătărie şi s-au afumat pereţii apartamentului şi bunurile din acesta.

Incendiu afumătoare în municipiul Bacău

Duminică, 03 aprilie 2016, la ora 17:10, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, a intervenit în municipiul Bacău strada Victor Botocan, în urma producerii unui incendiu la o afumătoare din lemn amplasată în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 62 de ani.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:25.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii închise, a ars afumătoarea pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 mp.

Misiune debocare ușă acces

Duminică, 03 aprilie a.c., la ora 21:06, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în municipiul Oneşti Bulevardul Oituz, pentru deblocarea uşa acces în apartamentul unei femei, în vârstă de 92 de ani. Pompierii militari au acţionat cu ajutorul scării de fereastră pentru accesul în locuință şi deblocarea uşii de la balcon.
În apartament a fost găsită proprietara căzută, conştientă. Aceasta a fost predată unui echipaj SMURD, însă pacienta a refuzat transportul la spital.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ