FOTO: Observator de Constanta

Degajare persoană înecată

Duminică, 05 iunie 2015, la ora 09:14, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în localitatea Letea Veche pentru a degaja o persoană înecată în canalul de fugă al râului Bistriţa. Din apă a fost scos, de către echipajul de intervenție, trupul neînsuflețit al unui bărbat, neidentificat, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Victima a fost predată unui echipaj din cadrul Laboratorului de Medicină Legală.

Incendiu vegetație uscată

PUBLICITATE

Duminică, 05 iunie a.c., la ora 13:59, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în comuna Scorţeni, sat Stejaru, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Scorţeni. Incendiul a fost lichidat la ora 14:30, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Scorţeni.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 2 ha vegetaţie uscată.

Incendiu în comuna Măgura

Duminică, 05 iunie 2015, la ora 17:36, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Măgura pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la două anexe învecinate, aflate în gospodăriile a doi bărbați, în vârstă de 61 de ani respectiv 45 de ani. Construcţiile aveau pereţii din zidărie şi lemn, acoperiş cu astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment.
Incendiul a fost lichidat la ora 19:55, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Măgura. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 120 mp anexă aflată în proprietatea bărbatului de 61de ani, circa 100 mp acoperiş anexă aflată în proprietatea bărbatului de 45 ani şi bunuri din două camere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ