Deblocare ușă de acces

Luni, 29 iunie 2015, la ora 10:19, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, a intervenit în municipiul Oneşti, strada Venus, pentru deblocarea uşii de acces în unei femei, în vârstă de 86 de ani.
Pe timpul desfăşurării acţiunilor de deblocare, proprietara a găsit cheia.

Incendiu vegetație uscată

Luni, 29 iunie a.c., la ora 15:10, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în localitatea Bereşti Tazlău pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran aparţinând unei femei, în vârstă de 47 de ani.
Incendiul a fost lichidat la ora 15:45, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Bereşti Tazlău.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars circa 300 mp vegetaţie uscată şi mărăciniş.

Incendiu în comuna Itești

Luni, 29 iunie 2015, la ora 16:13, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în comuna Iteşti, sat Dumbrava, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vara aparţinând unei femei, în vârstă de 42 de ani. Construcţia avea pereţii din lemn, acoperiş astereală din lemn şi învelitoare din tablă.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:31.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un coş de fum deteriorat, au ars circa 4 mp acoperiş bucătărie de vară.

Misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor si protecţie civilă

Luni, 29 iunie a.c., în intervalul orar 17:25 – 00:00, un echipaj de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Nicolae Bălcescu, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de înlăturare a oricăror situaţii de urgenţă care ar fi putut apărea pe timpul desfășurării activităților cultural artistice, organizate cu ocazia sărbătoririi Hramul Bacăului.

Incendiu în comuna Parincea

Luni, 29 iunie 2015, la ora 18:44, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în comuna Parincea, sat Mileştii de Jos, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un stog de fân şi un adăpost de animale aparţinând unui bărbat, în vârstă de 50 de ani. Construcţia avea pereţii din paiantă, acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.
Incendiul a fost lichidat la ora 21:44, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Parincea.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars circa 60 mp acoperiş adăpost animale şi plante furajere.

Transport persoană supraponderală

Luni, 29 iunie a.c., la ora 19:37, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Brânduşei, pentru a transporta o persoană supraponderală, în vârstă de 86 ani. Pacientul a fost transportată de către pompierii militari din apartamentul acestuia, la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la Spitalul de Urgență Județean Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ