24 iulie 2024
ActualitatePompierii bacăuani, la competiția "Scări pe Toaca"

Pompierii bacăuani, la competiția “Scări pe Toaca”

Pompierii din Bacău au participat cu succes la Competiția “Scări pe Toaca”, desfășurată în perioada 19-21 iunie în localitatea Durău, județul Neamț. Evenimentul a pus la încercare anduranța și determinarea participanților prin două probe distincte.

Prima probă a constat într-o alergare montană pe o distanță de 7 km, având echipamentul de protecție obligatoriu în rucsac. Această parte a competiției a demonstrat rezistența fizică și capacitatea de navigare în teren dificil.Cea de-a doua probă a fost urcarea a 519 trepte până pe Vârful Toaca, situat la o altitudine considerabilă. Participanții au fost echipați complet în costum de protecție de pompieri, inclusiv costumul de protecție din nomex și aparatul de respirație. Această etapă a cerut atât forță fizică, cât și concentrare maximă în condiții de echipament specializat.

Echipa de pompieri din Bacău a reușit să impresioneze prin determinarea și performanța lor, demonstrând un nivel înalt de pregătire și profesionalism în fața provocărilor extreme ale competiției.

Performanțe remarcabile

Printre cei care au reprezentat cu succes județul Bacău la această competiție s-au numărat:

  • Plutonier adjutant Mărcuț Nicușor
  • Plutonier adjutant Văleanu Mihai-Bogdan
  • Sergent major Șuteu Andrei-Ștefan
  • Sergent major Rabecz Robert
  • Soldat Margosoiu Ștefan
  • Soldat Iancu Rareș
  • Soldat Radu Ion-Alexandru

Acești pompieri au demonstrat nu doar abilități fizice impresionante, ci și o echipă unită și determinată să depășească orice provocare. Efortul lor în competiție este o sursă de mândrie pentru comunitatea pompierilor din Bacău și o inspirație pentru generațiile viitoare.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri