Masinile de interventie au fost expuse publicului, joi, in fata Prefecturii / foto: Liviu Maftei

Judetul Bacau a primit, joi, patru autofreze multifunctionale de zapada si un vehicul cu senile, achizitionate in cadrul proiectului derulat de Asociatia Euronest, finantat de UE si realizat in parteneriat de cele sase judete ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Est.

„Acestea sunt ultimele autospeciale pe care le primim si putem spune ca proiectul realizat pe Euronest s-a incheiat cu susces”, a declarat Dragos Benea, presedintele CJ Bacau. In total, au fost achiztionate 134 de autospeciale si ambulante, in valoare de 25 de milioane de euro (112,65 de milioane de lei).

Alocarea initiala a fost de 16,2 milioane de euro, dar s-a ajuns la 25, proiectul având cea mai mare rata de absortie la nivel national. Judetul Bacau a primit 6 autospeciale cu apa si spuma, una pentru descarcerari grele, 4 autospeciale pentru descarcerare si asistenta medicala de urgenta, o ambulanta de reanimare, 4 ambulante de prim ajutor, una pentru salvare de la inaltime (45 m), un vehicul cu senile, o autospeciala CBRN si patru autofreze de zapada.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ