FOTO: ISU Bacau

La ordinul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, douăzeci de subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa s-au deplasat, în această dimineață, în judeţul Bacău, pentru sprijinirea acţiunilor de limitare a efectelor inundaţiilor înregistrate în acea zonă.

Aceştia au primit misiunea să se deplaseze în localitatea Onești, unde, cu ajutorul celor șase motopompe din dotare, urmează să intervină pentru evacuarea apei şi reabilitarea zonelor afectate.

În funcţie de evoluţia situaţiei din teren şi de complexitatea acţiunilor, pompierii ialomiţeni vor desfăşura misiuni în sprijinul populaţiei şi în alte localităţi din judeţul Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ