FOTO: Elena Todirita

După o criză similară trăită în vara anului trecut, pompele de apă din cartierele Bacăului şi-au reluat utilitatea.

Cozi mari s-au format în jurul acestora, iar oamenii îşi aşteaptă răbdători rândul. La primele ore ale dimineţii, a fost linişte în cartierul Aviatorilor, însă, o dată ce lumea s-a trezit iar nevoile zilnice impuneau consum de apă, oamenii au început să facă rând la pompele din cartier.

Înarmaţi cu găleţi, bidoane şi multă răbdare, oamenii s-au aşezat la rând, dezbătând aprig problema lipsei apei.

Au avut grijă să amintească şi de autorităţi şi de grija ce le-o poartă băcăuanilor, dar şi-au amintit şi de proiectele pompoase nefinalizate, care au avut întâietate în faţa asigurării unei rezerve de apă a Bacăului, o alternativă la astfel de situaţii critice.

Discuţii pe tema acestui subiect se poartă şi punctele de distribuţie a apei nepotabile. Unul dintre ele funcţionează în apropierea Colegiului Tehnic de Comunicaţii “N.V.Karpen”, deservind astfel populaţia din zona amintită.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Si cand te gandesti ca in urma cu 5-6 ani unele pompe de apa au fost dezafectate pe motivul construire fra autorizatie pe domeniul public, asa cum au fost luate si acele garduri din fier care imprejmuiau spatiile verzi dintre blocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ