În perioada 6-7 ianuarie a.c., cu ocazia sărbătorilor religioase (Boboteaza, Sf. Ioan Botezătorul și Crăciunul pe rit vechi), polițiștii băcăuani au fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice.

În baza Planului ,,Sărbători de Iarnă în Siguranță”, în perioada 6-7 ianuarie a.c., peste 12.600 de poliţişti au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în toată ţara, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat în județul Bacău pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice și siguranţei rutiere au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătorile religioase (Boboteaza, Sf. Ioan Botezătorul și Crăciunul pe rit vechi).

PUBLICITATE

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au aplicat 358 de sancţiuni contravenționale, în valoare de peste 87 530 de lei.

Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii structurilor rutiere și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au aplicat de sancţiuni contravenţionale, au retras 14 certificate de înmatriculare dintre care 7 pentru lipsa anvelopelor de iarnă şi au reţinut 18 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 5 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri.

Reamintim că, zilnic, polițiștii acționează pentru monitorizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ