Polițiștii rutieri din județul Bacău se vor afla pe drumurile naționale, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere grave.

În perioada 15 – 20 decembrie a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii acționează, la nivel național, pentru siguranța traficului rutier și salvarea de vieți omenești.

Începând de astăzi până pe data de 20 decembrie a.c., polițiștii vor intensifica activitățile de fluidizare și supraveghere a traficului.

Polițiștii băcăuani vor monitoriza traficul rutier pe D.N. 2, D.N. 11, D.N. 2G, D.N. 15, D.N. 2F, D.N 11A, D.N. 12A și îi vor sancționa pe cei care încalcă regulile de circulație, în special pe cele care stabilesc regimul legal de viteză.

Pentru un plus de siguranță, traficul rutier pe D.N. 2 va fi suravegheat din aer, cu ajutorul unui elicopter al I.G.Av. – M.A.I


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ