La data de 05 februarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii aflați în serviciul de patrulare în comuna Letea Veche, au depsistat in flagrant un bărbat de 34 de ani din localitate și un minor de 14 ani, în timp ce sustrageau bunuri din curtea unui imobil.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că cei doi ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei persoane de 74 de ani, de unde ar fi sustras un tomberon eco din plastic, un rulou de exterior pentru geamuri, o lampa din inox, un radiator si doua tevi metalice.

Acestea bunuri le-ar fi transportat la locuința bărbatului de 34 de ani, după care au revenit la locul faptei pentru a sustrage și alte bunuri, moment in care au fost depistați de echipajul de poliție.

PUBLICITATE

Bunurile sustrase au fost recuperate in totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub apectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ