În această dimineaţă, poliţiştii din Bacău efectuează 9 percheziţii, în judeţul Timiş, la sediul şi punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, care că ar efectuat operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

La această oră, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R., efectuează 9 percheziţii în judeţul Timiş.

Percheziţiile vizează sediul şi punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, care, în perioada 2013 – 2015 ar fi efectuat operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

PUBLICITATE

În fapt, societatea ar fi comercializat articole pirotehnice din categoriile 2-4, către societăţi comerciale din ţară autorizate doar pentru efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice din categoria 1.

La activităţi participă şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi poliţişti de la Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ