A devenit deja o tradiţie ca poliţiştii din județul Bacău să marcheze Ziua Mărţişorului, prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic.

Ca în fiecare an, de 1 Martie, polițiștii rutieri din județul Bacău, au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic.

Astăzi, 1 martie, polițiștii rutieri, cu sprijinul Generali Asigurări, au oferit flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor care s-au aflat în zona centrală a municipiului Bacău.
Și polițiștii din Stațiunea Târgu Ocna au cules ghiocei pe care i-au oferit astăzi, legați cu snur de mărțisor, doamnelor și domnișoarelor, împreună cu recomandări preventive.

PUBLICITATE

POLIȚIȘTII INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU VĂ UREZĂ O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ