Polițiștii de investigații criminale au acționat, la data de 02 februarie a.c., pentru depistarea persoanelor pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

A fost depistat, în cadrul acțiunii, un bărbat de 26 de ani, din localitatea Târgu Ocna, pe numele căruia Judecătoria Adjud a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani inchisoare pentru săvârșirea infractiunii de tâlharie calificată și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE

De asemenea, polițiștii au depistat doi bărbați din comuna Ștefan cel Mare, față de care Judecătoria Adjud a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cei doi, de 26 și 29 de ani, au fost condamnați la pedepse de 3 și respectiv 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și au fost încarcerați la Penitenciarul Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ