Polițiștii din Tg. Ocna au depistat, la data de 16 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, un bărbat de 35 de ani, din comuna Coțofănești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a rezultat că la data de 04 iunie a.c., pe strada Cpt. Bușilă, din localitate, bărbatul de 35 de ani, prin agresiune, a deposedat o persoană de sex feminin, de 78 de ani, de lănțișorul din aur pe care aceasta îl purta la gât.

Față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ