Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat, la sfârșit de săptămână, activități suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice. În cadrul acțiunilor desfășurate polițiștii au constatat 25 infracțiuni și au aplicat peste 700 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 153 000 lei.

În perioada 29-31 ianuarie a.c., polițiștii structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale au acționat suplimentar, față de activitățile dispozitivelor curente din teren, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

În urma acțiunilor au fost constatate 25 de infracțiuni, dintre care 19 în flagrant delict.

PUBLICITATE

Au fost effectuate verificări la 83 de societăți comerciale și au fost controlate 42 de obiective asigurate cu pază.

Polițiștii au intervenit și au aplicat în total 735 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 152 915 de lei.

Astfel, au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea 61/1991, 26 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 12 sancțiuni la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor și 43 de sancțiuni la alte acte normative.

Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii structurilor rutiere și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au aplicat 563 de sancţiuni contravenţionale, au retras 7 certificate de înmatriculare şi au reţinut 30 de permise de onducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. da are dreptate,pietoni nici nu se uita cand trec strada pe trecerea pentru pietoni ,doar e dreptul lor doar ca nu se gandesc la viata lor doar masina are in jur de 1 t- 2 t doar ca nu ii intereseaza stiu ca e dreptul lor si basta,totusi ar trebui sa se asigure cand trec strada doar e in joc viata lor ,amenzi pt pietoni nema sau mai putin ca doar nu are ce sa le ia,totusi ar trebui sa fie mai multa disciplina in trafic

LĂSAȚI UN MESAJ