În urma unei percheziții domiciliare a fost identificat un bun furat dintr-o societate comercială

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, în ziua de 18.02.2016, în baza mandatului de percheziţie domicilarǎ, emis de Judecătoria Oneşti, au efectuat o percheziţie domiciliarǎ la locuinţa unei persoane suspecte de furt, din com. Livezi.
Cu ocazia percehziţiei efectuate, de la locuinţa persoanei suspecte a fost ridicat un laptop despre care, cu ocazia cercetǎrii s-a stabilit cǎ a fost sustras la data de 06.02.2016, dintr-o societate comercială de pe raza comunei, faptǎ rǎmasǎ iniţial cu A.N.
Bunul sustras, în valoare de 1000 lei, a fost restituit persoanei vǎtǎmate.
Cercetările continuǎ cu autorul în stare de liberate, dosarul penal urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

A fost emis mandat de arestare preventivă

Bărbatul din Letea Veche, reținut pe baza de ordonanţă pentru o perioada de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt din locuință, la data de 18.02.2016, a fost prezentat la Parchetul de pe Langa Judecatoria Bacau, cu propunerea de arestare preventivă, iar Judecatoria Bacau a dispus arestarea inculpatului pentru o perioada de 30 zile.
Inculpatul a fost introdus in arestul IPJ Bacau, urmând a fi continuate cercetările pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Sancționat contravențional pentru că transporta 940 kg deșeuri fier fără documente legale de proveniență

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Oneşti, în ziua de 18.02.2016, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe Calea Marasesti, din mun.Oneşti, au oprit pentru verificări o autoutilitară, condusa de un tânăr de 25 ani din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care transporta cantitatea de 940 kg. deseu de fier fara a poseda documente legale de provenienta.
S-a luat masura sanctionarii celui in cauza conform prevederilor art 1, lit. e din Lg. 12/1990 rep. cu amenda in valoare de 500 lei, iar in temeiul art. 3 din același act normativ s-a dispus confiscarea cantitatii de 940 kg. deseu de fier.

Autoutilitara indisponibilizată

Polițiști din cadrul Postului de Poliţie Pîrjol, la data de 18.02.2015, orele 21:20, în timp ce acţionau pe raza de competență, au depistat în flagrant un bărbat de 50 ani, din comuna Zemes, jud. Bacau, care transporta cu o autoutilitara cantitatea de 1100 litri produs petrolier în 5 recipiente metalice, cu capacitatea de 220 litri fiecare, pentru care nu a putut justifica provenienţa.
Autoutilitara a fost indisponibilizată până la definitivarea cercetărilor, iar cantitatea de 1100 litri produs petrolier, în valoare de aproximativ 2200 lei, urmează a fi predată reprezentanţilor unei societăți de prifil din zină.
Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modalităţii şi locului de unde a fost sustras produsul petrolier.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 228, 229 din Cod Penal , urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ