Autor de furt prins în flagrant de poliţiştii din Hemeiuş

La data de 15 noiembrie a.c, poliţiştii din Hemeiuş au fost sesizaţi de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Mărgineni, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din curtea imobilului.
Poliţiştii au efectuat verificări şi au depistat în flagrant un tânăr de 16 ani, din comuna Hemeiuş care i-ar fi sustras bărbatului de 47 de ani, o bicicletă pe care o avea depozitată în curtea locuinţei sale.
Bunul sustras a fost recuperat şi predat păgubitului.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Alcool la volan

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii din Dărmăneşti au depistat în flagrant un bărbat de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Trotuşului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La aceeaşi dată, polițiști din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat în flagrant un bărbat de 41 de ani, din comuna Ghimeş-Făget, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de poliţişti

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din Huruieşti au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bacău.
Bărbatul în cauză a fost condamnat la pedeapsa de un an de închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de şantaj și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La aceeaşi dată, polițiștii din Gârleni au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Buhuşi.
Bărbatul în cauză a fost condamnat la pedeapsa de doi ani închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Alte articole