Peste 500 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii băcăuani în cadrul acțiunilor desfășurate în perioada 01-03 aprilie a.c., pentru siguranța și liniștea cetățenilor din județ.

Au fost constate 20 infracțiuni, dintre care 11 în flagrant și au fost depistate 17 persoane bănuite de săvârșirea unor fapte penale.

În perioada 01-03 aprilie a.c., aproximativ 200 de poliţişti au acționat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în județul Bacău, pentru asigurarea liniștii cetățenilor, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite, pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

PUBLICITATE

În cadrul acțiunilor desfășurate polițiștii au constatat 20 infracțiuni dintre care 11 în flagrant și au fost depistate 17 persoane bănuite de săvârșirea unor fapte de natură penală.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au aplicat 519 sancţiuni contravenționale, în valoare de 171 658 de lei.

Astfel, polițiștii au intervenit și au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar în urma controalelor efectuate la 21 de unități comerciale s-au luat măsuri de sancționare contravențională la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite în 9 cazuri.

Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii structurilor rutiere și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au aplicat 465 de sancţiuni contravenţionale, au retras 6 certificate de înmatriculare şi au reţinut 63 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Reamintim că, zilnic, polițiștii acționează pentru monitorizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ