supraveghere judiciară

Doi tineri reţinuţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Poliţiştii au identificat şi reţinut doi tineri care, la data de 01 iulie a.c., ar fi agresat trei localnici, pe drumul comunal din Orbeni.

La data de 01 iulie a.c, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat şi identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, din comuna Orbeni, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate s-a stabilit că bănuiţii ar fi agresat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani, în timpul unui conflict spontan, pe drumul sătesc din comuna Orbeni. Una din victime a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale.
La data de 04 iulie a.c.,doi dintre bănuiţi, unul de 39 de ani şi altul de 18 ani au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi unităţii de Parchet.

Autor de furt prins în flagrant de poliţiştii oneşteni

La data de 04 iulie a.c, în jurul orei 08.30, poliţiştii oneşteni au fost sesizaţi de către un bărbat de 42 de ani, din Oneşti, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o staţie portabilă pe care o lăsase pentru scurt timp pe masa unei terase.
Poliţiştii au efectuat verificări şi au depistat în flagrant un tânăr de 23 de ani, din comuna Oituz care avea asupra sa o staţie radio portabilă ce corespundea descrierii cuprinse în sesizarea păgubitului.
Bunul sustras a fost recuperat şi predat păgubitului.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Cercetaţi de poliţişti pentru conducerea unui moped neînmatriculat şi fără permis de conducere

La data de 04 iulie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei a depistat în trafic un localnic de 21 de ani care se deplasa cu un moped neînmatriculat.
Din verificări a rezultat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi fără permis de conducere.

La aceeaşi dată, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei a depistat în trafic un localnic de 21 de ani, din comuna Dofeteana, care se deplasa cu un moped neînmatriculat.
Din verificări a rezultat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi fără permis de conducere.

Depistat de poliţişti după ce ar fi sustras un scooter electric

La data de 04 iulie a.c, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi de către o femeie de 67 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras un scooter electric junior ce aparţinea nepoatei sale, în vârstă de 10 ani.
Poliţiştii au efectuat verificări şi au depistat în flagrant un bărbat de 48 de ani, din Comăneşti care ar fi sustras scooterul electric junior din faţa blocului reclamantei, unde minora îl lăsase nesupravegheat.
Bunul sustras, în valoare de 800 de lei a fost recuperat şi predat păgubitei.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Posesor de mandat de executare depistat de poliţiştii din Faraoani

La data de 04 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Faraoani au identificat și reținut un tânăr de 27 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bacău.
Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de un an şi 4 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tânărula fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Alte articole