Tăiere ilegală şi furt de arbori

La data de 12 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat în flagrant doi bărbaţi de 33 şi 34 ani, din localitate, care au tăiat ilegal şi sustras şapte arbori specia molid, din fondul forestier al Ocolului Silvic Oituz.
Materialul lemnos în volum de 5,993 mc şi valoare de 1064,42 lei a fost confiscat şi predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Oituz.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

La data de 12 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Zemeş au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani, din Moineşti, care a tăiat ilegal şi sustras un arbore specia arin, din fondul forestier al Ocolului Silvic Moineşti.
Materialul lemnos în volum de 2,411 mc şi valoare de 598,92 lei a fost confiscat şi predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Moineşti.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

PUBLICITATE

Depistaţi de poliţişti în timp ce transportau material lemnos fără documente

La data de 12 septembrie a.c, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Ghimeş- Făget care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2,20 m.c. lemn, esenţă răşinoase pe raza localităţii.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti cu privire la provenienţa materialului lemnos a rezultat că bărbatul în cauză nu deţinea documente de provenienţă şi transport.
Faţă de cel în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale şi confiscarea materialului lemnos care a fost predat Ocolului Silvic Ghimeş- Făget.

Eveniment rutier – Bacău

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii rutieri au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în Bacău.
Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din comuna Helegiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Republicii, nu s-a asigurat corespeunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers şi a acroşat un moped condus regulamentar de un bărbat de 58 de ani , din Bacău.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a mopedistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Depistaţi de poliţişti la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 12 septembrie a.c. poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au depistat în flagrant un bărbat de 56 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Gioseni.
În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ