Conducea un autoturism neînmatriculat

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 39 ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vadul Bistriței, din Bacău.
Din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul în cauză era neînmatriculat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Conducea un moped sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere

PUBLICITATE

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Tătărăști.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 42 ani, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Tătărăști, într-o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 42 ani care a fost transportat la Spitalul de Urgență Județean Focșani, unde a rămas internat. Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 42 ani nu poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența acloolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Bănuti de furt, identificați de polițiști

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o persoană a sustras produse alimentare dintr-o societate comercială din Onești.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au reușit depistarea unei tinere de 21 ani, din județul Suceava, bănuită de comiterea faptei. Bunurile în valoare de 200 lei au fost recuperate și predate societății prejudiciate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmărit internațional, depistat de polițiștii băcăuani

Un bărbat care avea emis pe numele său mandat european de arestare a fost depistat de polițiștii din Bacău

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău, au depistat în zona Pasajul Revoluției, din municipiul Bacău, un bărbat de 60 ani, din Bacău, care poseda mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare germane.
Cel în cauză a fost condamnat pentru săvârșirea înfracțiunilor de falsificare de mijloace electronice de plată și fraudă informatică și a fost încarcerat la Centrul de Reținere Și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ