La volan, cu permisul de conducere suspendat

La data de 06 iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 29 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, în Bacău.
Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 29 ani avea dreptul de a conduce suspendat, fapt pentru care în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, având dreptul de a conduce suspendat.

PUBLICITATE

Condamnați la pedeapsa cu închisoarea, depistați și încarcerați

La data de 06 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Bacău au depistat un bărbat de 37 ani și unul de 31 ani, condamnați la pedeapsa cu închisoarea.
Pe numele celor în cauză, instanța de judecată a emis în data de 05 iulie a.c. mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea înfracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, contrabandă calificată cu produse accizabile și spălare de bani.
Cele două persoane au fost încarcerate la Penitenciarul Bacău.

Mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile în cazul a doi tineri reținuți de polițiști pentru tentativă la tâlhărie

La data de 06 iulie a.c., Judecătoria Podu Turcului a emis mandate de arestare preventivă față de doi tineri de 17 ani, ambii din comuna Motoșeni, care au fost depistați și reținuți de polițiști în data de 05 iulie a.c., bănuiți fiind de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

La volan, cu permisul de conducere suspendat și sub influența alcoolului

La data de 06 iulie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii oneșteni au depistat în flagrant un bărbat de 56 ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Brașovului, în Onești.
Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 56 ani avea dreptul de a conduce suspendat și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Onești pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ