Percheziții la persoane bănuite de sâvărșirea infracțiunii de furt calificat

La data de 05 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Răcăciuni au efectuat percheziții domiciliare pe raza comunei Sascut, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Din cercetările polițiștilor a rezultat că în perioada 24 – 26 iunie a.c., mai multe persoane ar fi sustras bunuri aparținând unei societăți comerciale din comuna Sascut.
În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate o parte din bunurile sustrase, iar în cauză s-a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La volan, sub influența alcoolului

PUBLICITATE

La data de 05 iulie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii Postului de Poliție Răcăciuni au depistat în flagrant un bărbat de 43 ani, din comuna Pâncești, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în localitatea Răcăciuni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

A condus un autoturism neînmatriculat

La data de 05 iulie a.c, în jurul orei 10.00, polițiștii au depistat un bărbat de 48 ani, din comuna Gârleni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Schitului, în localitatea Gîrlenii de Sus.
Din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul în cauză era neînmatriculat, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Reținuți pentru tentativă la tâlhărie

La data de 05 iulie a.c, polițiști din cadrul Postului de Poliție Motoșeni au depistat și reținut doi tineri de 17 ani, ambii din comuna Motoșeni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.
Din verificările polițiștilor a rezultat că cei doi tineri au pătruns, în data de 03 iulie a.c., în locuința unui bătrân de 78 ani, din comuna Motoșeni, și prin violență au încercat să sustragă bani.
Cei doi bănuiți vor fi prezentați la Judecătoria Podu Turcului, cu propunere de arestare preventivă.

Condamnați la pedeapsa cu închisoarea, depistați și încarcerați

Un bărbat condamnat de Judecătoria Moinești la închisoare pentru distrugere și un altul condamnat de Tribunalul Bacău pentru contrabandă cu țigări și constituire de grup infracțional, au fost depistat de polițiști

La data de 05 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Berești-Tazlău au depistat un bărbat de 42 ani, condamnat la pedeapsa cu închisoarea.
Pe numele celui în cauză, Judecătoria Moinești a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 4 luni, pentru săvârșirea înfracțiunii de distrugere.
Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De asemenea, la data de 06 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Buhuși au depistat un bărbat de 32 ani, condamnat la pedeapsa cu închisoarea.
Pe numele celui în cauză, Tribunalul Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea înfracțiunii de contrabandă cu țigări și constituire de grup infracțional.
Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Depistat în timp ce conducea fără permis de conducere

La data de 05 iulie a.c, în jurul orei 23.00, polițiștii au depistat în flagrant un tânăr de 21 ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din Moinești.
Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul de 21 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ