Depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,08 mg./l. alcool în aerul expirat

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat, în trafic, un bărbat de 61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanului, având o alcoolemie de 1,08 mg./l. alcool în aerul expirat.
Acesta a fost transportat la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Material lemnos confiscat de poliţişti

La data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Asău, după ce ar fi tăiat şi sustras din pădurea Ocolului Silvic Comăneşti, 7 arbori, esenţă foioase.
Materialul lemnos în volum de 2,23 m.c. şi o valoare de 676 de lei a fost ridicat în vederea confiscării, iar tânărul în cauză este cercetat pentru tăiere ilegală şi furt de arbori.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de poliţişti

La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din Racova au depistat, pe raza localităţii, un bărbat de 52 de ani, pe numele căruia Judecătoria Buhuşi a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat la executarea pedepsei de un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii l-au încarcerat în Penitenciarul Bacău.PUBLICITATE