Inspectoratul de Poliție Județean Bacău acționează pentru protejarea drepturilor și intereselor comerciale ale cetățenilor, precum și pentru menținerea ordinii și siguranței publice, premergător Sfintelor Sărbători ale Paștelui Ortodox.

În această perioadă, premergătoare Sfintelor Sărbători de Paști, polițiștii băcăuani desfășoară acțiuni reactiv-preventive în sistem integrat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare și mărfuri contrafăcute/falsificate, combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu mărfuri alimentare, legume-fructe și băuturi alcoolice.

În cadrul acțiunii desfășurate la data de 15 aprilie a.c., polițiștii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 40 000 de lei.

PUBLICITATE

Astfel, din cele 120 de sancțiuni contravenționale aplicate în urma verificărilor efectuate, 28 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar restul pentru nerespectarea altor acte normative.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ