Lucrarile de modernizare a Ambulatoriului de specialitate (Policlinica de Adulti) al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) au fost finalizate. De luni, sectia va fi deschisa pentru pacienti.

La incheierea proiectului, Consiliul Judetean (CJ) a organizat o conferinta de presa in care au fost oferite date privind proiectul. Au fost prezenti Dragos Benea, presedintele CJ Bacau, Ionel Floroiu, vicepresedinte al CJ, si Adrian Popa, managerul SJU.

“E o investitie cu care SJU Bacau se poate mândri, o investitie in valoare de 3,9 milioane de euro, din care 3,5 reprezinta asistenta financiara nerambursabila”, a explicat Dragos Benea, subliniind faptul ca lucrarile au fost realizate la termen, fara intârzieri, spre deosebire de alte proiecte, “care nu sunt ale CJ Bacau.”

Când va fi terminat Spitalul Municipal vor fi modernizate si aleile din curtea SJU. Policlinica deserveste 300.000 de pacienti/an, fiind o sectie foarte solicitata. Renovat complet, ambulatoriul are, acum, cabinete si spatii moderne de asteptare si, foarte important, un compartiment de primire mai prietenos.

policlinica 3

“Programarile se vor putea face si online, si la telefon, si direct, a explicat Adrian Popa. Mai sunt de rezolvat câteva chestiuni tehnice, dar incercam sa reducem timpul de asteptare.” In loc de un angajat pitit dupa geamul unui ghiseu vor exista “trei oameni mai optimisti si mai rabdatori”, care vor oferi informatii si bonuri pacientilor.

Vor exista, de asemenea, panouri de informare electronice in toate holurile. Amintind ca intre cadrele medicale si bolnavi comunicarea a fost “destul de precara”, Dragos Benea a mai precizat: “Sper ca aceasta relatie, având in vedere ca s-au schimbat multe lucruri aici, sa devina o relatie functionala, normala, iar pacientii sa fie un pic mai multumiti. Acesta este si un apel adresat cadrelor medicale.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Sa fie antr-un ceas bun! si sa speram ca se vor anbunatati criteriile de organizare si conditii mai bune pt pacienti, dar e greu de schimbat mentalitatile atat a angajatilor sp cat si a pacientilor, dar traim cu speranta.

  2. Apreciez renovarea policlinicii,dotarile,modernizarile,etc dar….DE CE ATI APROBAT PROIECTUL COBORARII PLAFONULUI. DE PE HOLURI? Si asa nu era suficient aer mai ales cand sute de bolnavi asteptau in fata cabinetelor.Stiu ,veti justifica introducerea aerului conditionat,dar sigur nu va fi pornit mereu,unii vor reclama curentul ,si tot deschiderea geamurilor va fi o solutie.Ai senzatia ca te asfixiezi si ca un pacient mai inalt ar trebui sa mearga indoit ca sa poata trece! Pacat de atatia bani!

LĂSAȚI UN MESAJ