Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată prin SNUAU-112 la data de 17.02.2016, ora 19:45, de către un bărbat de 37 ani, din com. Poduri, jud. Bacău despre faptul că pe DJ-117 din satul Cernu, com. Poduri a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti şi lucrătorii Postului de Poliţie Poduri, care în urma cercetărilor efectuate, au constatat că un conducător auto de 74 ani, din municipul Moineşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate, pe DJ-117 din satul Cernu, com. Poduri, pe direcţia de deplasare Cernu – Bucşeşti, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu un parapet aflat pe marginea părţii carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea unei pasagere de pe locul din dreapta spate din autoturism, în vârstă de 77 ani din com. Poduri, sat Bucşeşti, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti.

PUBLICITATE

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei după ce anterior a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 din Codul Penal, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. sa nu duceci lumea in eroare ,documetativa si dupa sa scrieti d/le de la desteptarea ce intelegi prin rani usoare,,9 coaste rupte ,inel c2 fracturat,l1 lombar deplasat,femeia a stat 14 zile la iasi fara macar cel care a produs accidentul sa caute de ea,inca 14 zile la spital la moinesti si nici in ziua de azi nu se poate sa se ridice din pat mergeti sa o vedeti,lovitura de la cap si picioare,mana dreapta si alte complicatii,SI politia ii da si permisul inapoi .

LĂSAȚI UN MESAJ