De mai multe zile, Podul Serbanesti din Bacau este luminat doar pe partea din amonte. Becurile de pe partea din aval – dinspre Insula de Agrement – nu functioneaza.

Viceprimarul Ilie Birzu a dat asigurari ca luni la prima ora se va interveni acolo in zona, unde apar frecvent intreruperi ale iluminatului public.

“Le-am propus celor de la serviciul tehnic sa schimbe integral linia ca sa nu mai apara mereu situatii de acest fel. Ultima data au fost probleme odata cu legarea instalatiei de sarbatori”, a spus viceprimarul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Si la Pasajul Letea iluminatul de pe partea dreapta in directia de mers catre URA functioneaza doar la 30%. Nu dureaza mai mult de o luna remedierea si se repeta problema. Nimeni nu e competent sa analizeze cauza ce genereaza caderea in mod frecvent. In decembrie doar intr-o luna iluminatul a cazut de doua ori. Pt repunerea in functiune s-a asteptat uneori si cate o luna de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ