Lucrurile s-au complicat. Rău de tot. Ferească-ne Dumnezeu de mai mult! S-a ajuns aici pentru că unii nu au înțeles (și acum percep greșit realitatea) că nu e de glumit. Toate măsurile instituite de stat, chit că au fost recomandări, la început, ar fi trebuit să ne facă să sune talanga din cap.

Din păcate, unii au luat-o „serios” în glumă, alegând să-și plimbe peștișorul pe post de animal de companie sau pândindu-i, pe la colțul străzii, pe polițiștii care, să admitem, nu erau încântați că au fost trimiși să vâneze himere; ar fi avut altceva mai bun de făcut. Mă deranjează la maximum gestul politicienilor aflați acum la putere care, cu tupeu de borfaș, și-au făcut testele Covid – 19, lor și neamurilor lor, în vreme ce doctorii, infectați de un polițist nesimțit ce-a fost pe ascuns cu amanta la „Zidul Plângerii”, se zbat între viață și moarte.

„La pușcărie!”, strigă lumea. Inclusiv „covimbecilul” șef la spitalul din Suceava care și-a trimis la moarte sigură toți angajații. Nu-i suport nici pe gemenii miliardari (care nici măcar români nu se mai recunosc a fi). Nu, pentru că după ce au primit pomană de la România, pe motiv că au ridicat o fabrică de „otravă” pe post de suc într-o zonă așa-zis defavorizată, ne cereau cu insistență despăgubiri de 2 miliarde de euro. Ciudat e că Orban, imediat după ce a ajuns la guvernare, s-a și grăbit să le plătească 300 de milioane de dolari. Iar, acum, șvezii gemeni le-o trag din nou românilor, scumpind-o pe „Mona” spirtoasa, bag samă, mai proastă decât o frecție la un picior de lemn.

Ce să mai zic despre mârlanii care le-au pretins asistentelor să le aducă, la pat, țigări și alcool sau despre carantinații care cer friptane și somon de la cel care a acceptat să-i găzduiască?! Și toate astea în vreme ce dacul nostru drag, Tibi Ușeriu, aleargă într-un suflet la Suceava, cu mii de măști și combinezoane, să-i scape pe cei neatinși, încă, de perfidul virus. La final, atât mai spun: purtați mască, s-apucați pască!


PUBLICITATE