Mircea Fechet, consilier local

PNL Bacau gazduieste, sâmbata si duminica, seminarul “Scoala de Administratie si Politici Publice”, organizat de Institutul de Studii Populare si Fundatia Hanns Seidel.

Vor fi prezenti, la seminar, Corina Murafa, expert in politica energetica, Serban Iosifescu, presedintele Agentiei Române pentru Asigurarea Calitatii in Invatamântul Preuniversitar, si Razvan Orasanu, fost presedinte al AVAS, iI vor instrui pe liberalii din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea care lucreaza sau vor lucra in administratia publica.

Profesorii le vor explica tinerilor din PNL care sunt principiile de organizare si functionare a administratiei, a structurii, fenomenelor si proceselor specifice administratiei publice.

PUBLICITATE

“Tineretul National Liberal se asigura, organizând astfel de evenimente, ca are suficienti membri bine pregatiti pentru administratie, indiferent ca vorbim despre administratia locala sau despre administratia centrala. Cu sprijinul copresedintilor PNL Bacau, Tudorita Lungu si Ionel Palar, ii identificam pe cei mai capabili tineri si ii instruim pentru a fi viitori consilieri locali, consilieri judeteni sau chiar membri ai viitorului executiv” a declarat Mircea Fechet, vicepresedinte al PNL Bacau si purtator de cuvânt al filialei judetene.

Cursul va avea câteva teme principale: atributele guvernarii, analiza politicilor publice, legislatia primara a administratiei si luarea deciziilor in administratia publica.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. pnl-ul,indiferent ce se spune este un partid puternic.oare chiar poate sa iasa in spatiu public cu aceasta maimuta produsa si garantata de stavarache.vechii liberali au dreptate cind contesta acesta caricatura ,mai ales ca circula zvonul ca stavarache l-ar sustine pt a candida la primarie in caz ca el nu mai poate din motive lesne de inteles.

LĂSAȚI UN MESAJ